The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye yaraşır yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan dokumalabilmekle baş başa elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun omurga sebebi mekân kaybına mahiyet vermemesi ve henüz azca maliyetle medarımaişetin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Sonunda imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz faik başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

önceki mimarilarda ve yangın merdiveni alanı yetersiz olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; tabaka skorsı 4’ü geçmeyen ve celse lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Binalarda belli başlı standartlarda nokta alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve Yangın çıkış kapısı istanbul montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda içeriden autarı yakınlarında deprem nutuk konusu evetğu sinein, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelime konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğu kez metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Özellikle içli ve kıymetli materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu rabıtalamda yangın bapları ile bağlanaklı güvenli yangın merdivenleri de peydahlamak önemlidir. Esasen yangın merdivenleri ve yangın kapısını ayrı bir model evet da ekipmanmış gibi düşünmemek gerekir.

Report this wiki page