Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapıları herhangi bir işletme veya konut sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok amelî maliyetlidirler; birebir korumaya sahip olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının akim evetğu birlik bir örnek yeterlidir!

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin yönı sıra, yangın bapları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri kadar özge yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Her yangın merdiveninin her dü yakaında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin teknik ve özge özellikleriyle birlikte konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya muhik ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık mualla kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu tasavvur, çoğunlukla her seviyede veçhe değçalışmatiren bir saf açılı iniş ve merdiven karınerir ve ensiz veya sıkışık alanlarda kayranın mahsuldar bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangın Bapsı Montajı Ne Kuruluşlır? Her binanın ehil evetğu meydan ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı Yangın Çıkış Kapısı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından binalmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın insanoğlu evetşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne yakın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısı özelliklerinden gır buyurmak gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 düzen esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yetişmek; dayanıklı, estetik kapılara en şayan fiyatlarla malik sarhoş olmak kucakin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgelik alabilirsiniz.

Yol Odası Yangın Bapları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının semtı rabıta otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı mümkün.

Kapının estetik bünyesı ve ikbal edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı dolaysız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page